新东方在线网络课堂 高考 新东方在线 > 高考 > 综合 > 正文

历年高考完型填空汇编:94年

2009-03-04 00:00:00 来源:新东方高考资料下载

 

    阅读下面短文,掌握其大意,然后从41 ̄60各题所给的四个选项中,选出一个最佳答案。


  It was an early morning in summer. In the streets, sleepy-eyed people were moving quickly, heading towards their 41. This was the beginning of another 42 day in New York City. 43 this day was to be different.


    Waiting 44 the crowded streets, on top of a 45 110 stories high, was Philippe Petit. This daring Frenchman was about to 46 a tightrope (绷索) between the two towers of the World Trade Center.


  Philippe took his first 47 with great care. The wire held.Now he was 48 he could do it . 49 only a balancing pole, Philippe walked his way across, a 50 of 131 feet.


  Soon the rush-hour 51 began to notice. What a 52 ! There, 1350 feet above the street ,a 53 figure was walking on air .


  Philippe made seven 54 , back and forth(来回). He wasn't satisfied with just 55. At times, he would turn, sit down, and 56 go on his knees. Once, he had the astonishing 57 to lie down on the thin   thread. And thousands of 58 watchers stared with their hearts beating fast.


  After the forty-five -minute 59,Philippe was taken to the police station.He was asked 60 he did it. Philippe shrugged(耸肩) and said,"When I see two tall buildings,I walk".


  41.A. jobs     B.homes     C.buses     D.offices


  42.A.working    B.hot      C.same      D.ordinary


  43.A.And      B.So       C.But      D.Thus


  44.A.for      B.in       C.by       D.above


  45.A.roof      B.position    C.wall      D.building


  46.A.throw     B.walk      C.climb     D.fix


  47.A.act      B.landing    C.step      D.trip


  48.A.sure      B.uncertain   C.glad      D.nervous


  49.A.Through    B.Against    C.With      D.On


  50.A.distance    B.height     C.space     D.rope


  51.A.streets    B.crowds     C.passengers   D.city


  52.A.height     B.pleasure    C.wonder     D.danger


  53.A.great     B.strange    C.public     D.tiny


  54.A.experiments  B.circles    C.trips     D.movements


  55.A.walking    B.staying    C.acting     D.showing


  56.A.almost     B.even      C.often     D.rather


  57.A.spirit     B.result     C.strength    D.courage


  58.A.patient    B.terrified   C.pleased    D.enjoyable


  59.A.show      B.trick     C.try      D.program


  60.A.how      B.why      C.whether    D.when


  答案:


  41.A    42.D    43.C     44.D    45.D


  46.B     47.C     48.A     49.C     50.A    51.B    52.C     53.D    54.C


  55.A     56.B     57.D     58.B     59.A    60.B


    本文选自新东方乔蕾老师的博客:http://addisonqiao.blog.sohu.com/


 

高考一轮复习

高考专业选择测试

分享到:

新东方课程 高中秋季班 全部课程

高考
一轮
【语文】2019高考语文一轮复习特训营(直播+录播) ¥780 免费试听
【数学】2019高考数学理一轮复习特训营(直播+录播) ¥780 免费试听
【数学】2019高考数学文一轮复习特训营(直播+录播) ¥780 免费试听
【英语】2019高考英语一轮复习特训营(直播+录播) ¥780 免费试听
【物理】2019高考物理一轮复习特训营(直播+录播) ¥780 免费试听
【化学】2019高考化学一轮复习特训营(直播+录播) ¥780 免费试听
【生物】2019高考生物一轮复习特训营(直播+录播) ¥780 免费试听
【政治】2019高考政治一轮复习特训营(直播+录播) ¥780 免费试听
【历史】2019高考历史一轮复习特训营(直播+录播) ¥780 免费试听
【地理】2019高考地理一轮复习特训营(直播+录播) ¥780 免费试听
英语 【英语】8小时搞定高考英语高频词汇 ¥288 免费试听
【英语】新概念精讲精练班1册 ¥799 免费试听
【英语】新概念精讲精练班2册 ¥799 免费试听
高三
秋季班
【语文】高考语文秋季班 ¥1400 免费试听
【数学】高考数学理秋季班 ¥1400 免费试听
【数学】高考数学文秋季班 ¥1400 免费试听
【英语】高考英语秋季班 ¥1400 免费试听
【物理】高考物理秋季班 ¥1400 免费试听
【化学】高考化学秋季班 ¥1400 免费试听
【化学】高考生物秋季班 ¥1400 免费试听
【历史】高考历史秋季班 ¥1400 免费试听
【地理】高考地理秋季班 ¥1400 免费试听
【政治】高考政治秋季班 ¥1400 免费试听
高二
秋季班
高二语文 高二数学(理) 高二数学(文) 高二英语 高二物理 高二化学 高二生物 高二历史 高二政治 高二地理
高一
秋季班
高一语文 高一数学 高一英语 高一物理 高一化学 高一生物 高一历史 高一地理 高一政治
一对一 暑假全日制班 专项答疑 临考辅导 短板提高 强化补习 短期集训

课程试听换一换

  • 2019高考【英语】一轮复习训练营(直播+...

    ¥780

  • 2019高考【语文】一轮复习训练营(直播+...

    ¥780

  • 高一化学秋季周末班

    ¥1400

  • 2019高考【地理】一轮复习训练营(直播+...

    ¥780

  • 2019高考【化学】一轮复习训练营(直播+...

    ¥780

  • 2019高考【历史】一轮复习训练营(直播+...

    ¥780

  • 2019高考【数学文】一轮复习训练营(直...

    ¥780

  • 2019高考【数学理】一轮复习训练营(直...

    ¥780

  • 2019高考【物理】一轮复习训练营(直播+...

    ¥780

  • 高一物理秋季周末班(周奇)B班

    ¥1400

  • 2019高考【政治】一轮复习训练营(直播+...

    ¥780

  • 2019高考【生物】一轮复习训练营(直播+...

    ¥780

  • 高一英语秋季周末班(杨文哲)

    ¥1400

  • 高一数学秋季周末班(陈婷婷)B班

    ¥1400

  • 高一数学秋季周末班(孙理想)

    ¥1400

相关推荐

交流 • 下载

精品课限量免费领

  • 2019高考一轮复习
  • 暑假课程预约
  • 海军招飞
  • 空军招飞
  • 民航招飞
  • 2018分数线
  • 高中英语词汇测试
  • 双一流大学名单
  • 估分选大学

热点资讯更多>>

实用 • 工具

高考课程排行榜本周本月

高考公开课更多>>

新东方姜晓斐:2018高考志愿填报指导课 w 1时18分45秒
1 新东方姜晓斐:2018高考志愿填报指导课
新东方在线马龙解析2018全国卷1高考历史试卷 w 34分33秒
2 新东方在线马龙解析2018全国卷1高考历史试卷
新东方在线王雪解析2018全国卷1高考政治试卷 w 37分28秒
3 新东方在线王雪解析2018全国卷1高考政治试卷
新东方在线林潇解析2018全国卷1高考地理试卷 w 36分12秒
4 新东方在线林潇解析2018全国卷1高考地理试卷
新东方贡亚鹏解析2018北京高考地理试卷 w 31分19秒
5 新东方贡亚鹏解析2018北京高考地理试卷

新东方在线高考微博更多>>

推荐阅读