新东方在线网络课堂 高考 新东方在线 > 高考 > 综合 > 正文

历年高考完型填空汇编:96年

2009-03-04 00:00:00 来源:新东方高考资料下载

 

    阅读下面短文,掌握其大意,然后从26—50各题所给的四个选项中,选出一个最佳答案。


  The measure of a man's real character is what he would do if he knew he would never be found out. —Thomas Macaulay


  Some thirty years ago, I was studying in a public school in New York. One day, Mrs Nanette O'Neill gave an arithmetic 26 to our class. When the papers were 27 she discovered that twelve boys had made exactly the 28 mistakes throughout the test.


  There is nothing really new about 29 in exams. Perhaps that was why Mrs O'Neill 30 even say a word about it. She only asked the twelve boys to 31 after class. I was one of the twelve.


  Mrs O'Neill asked 32 questions, and she didn't 33 us either. Instead, she wrote on the blackboard the 34 words by Thomas Macaulay. She then ordered us to 35 these words into our exercise-books one hundred times.


  I don't 36 about the other eleven boys. Speaking for 37 I can say:it was the most important single 38 of my life. Thirty years after being 39 to Macaulay's words, they 40 seem to me the best yardstick(准绳), because they give us a 41 to measure ourselves rather than others.


  42 of us are asked to make 43 decisions about nations going to war of armies going to battle. But all of us are called 44 daily to make a great many personal decisions. 45 the wallet, found in the street, be put into a pocket 46 turned over to the policeman? Should the 47 change received at the store be forgotten or 48? Nobody will know except 49. But you have to live with yourself, and it is always 50 to live with someone you respect.


    26. A. test   B. problem   C. paper   D. lesson


    27. A. examined B. completed  C. marked   D. answered


    28. A. easy   B. funny    C. same    D. serious


    29. A. lying   B. cheating   C. guessing  D. discussing


    30. A. didn't  B. did     C. would   D. wouldn't


    31. A. come   B.leave     C. remain   D. apologize


    32. A. no    B. certain   C. many    D. more


    33. A. excuse  B. reject    C. help    D. scold


    34. A. above   B. common    C. following D. unusual


    35. A. repeat  B. get     C. put    D. copy


    36. A. worry   B. know     C. hear    D. talk


    37. A. myself  B. ourselves  C. themselves D. herself


    38. A. chance  B. incident   C. lesson   D. memory


    39. A. referred B. shown    C. brought  D. introduced


    40. A. even   B. still    C. always   D. almost


    41. A. way    B. sentence   C. choice   D. reason


    42. A. All    B. Few     C. Some    D. None


    43. A. quick   B. wise     C. great   D. personal


    44. A. out    B. for     C. up     D. upon


    45. A. Should  B. Must     C. Would   D. Need


    46. A. and    B. or      C. then    D. but


    47. A. extra   B. small    C. some    D. necessary


    48. A. paid   B. remembered  C. shared   D. returned


    49. A. me    B. you     C. us     D. them


    50. A. easier   B. more natural C. better    D. more peaceful


    答案:
 

    26. A    27. C


    28. C    29. B    30. A    31. C     32. A    33. D    34. A     35. D    36. B


    37. A    38. C    39. D    40. B     41. A    42. B    43. C     44. D    45. A


    46. B    47. A    48. D    49. B     50. C 


    本文选自新东方乔蕾老师的博客:http://addisonqiao.blog.sohu.com/


 

高考专业选择测试

分享到:

新东方课程 高考考前密训 名师点睛班 全部课程

高考名师
点晴班
【语文】2018高考语文新东方名师点睛班(全国卷) ¥399 免费试听
【英语】2018高考英语新东方名师点睛班(全国卷) ¥399 免费试听
【物理】2018高考物理新东方名师点睛班(全国卷) ¥399 免费试听
【语文】2018高考语文新东方名师点睛班(北京卷) ¥399 免费试听
【英语】2018高考英语新东方名师点睛班(北京卷) ¥399 免费试听
【物理】2018高考物理新东方名师点睛班(北京卷) ¥399 免费试听
高考考
前密训
【语文】2018高考【语文】模拟解析+考前密训直播班 ¥320 免费试听
【数学】2018高考【数学理】模拟解析+考前密训直播班 ¥320 免费试听
【数学】2018高考【数学文】模拟解析+考前密训直播班 ¥320 免费试听
【英语】2018高考【英语】模拟解析+考前密训直播班 ¥320 免费试听
【物理】2018高考【物理】模拟解析+考前密训直播班 ¥320 免费试听
【物理】2018高考【物理】模拟解析+考前密训直播班 ¥320 免费试听
【化学】2018高考【化学】模拟解析+考前密训直播班 ¥320 免费试听
【生物】2018高考【生物】模拟解析+考前密训直播班 ¥320 免费试听
【历史】2018高考【历史】模拟解析+考前密训直播班 ¥320 免费试听
【政治】2018高考【政治】模拟解析+考前密训直播班 ¥320 免费试听
【地理】2018高考【地理】模拟解析+考前密训直播班 ¥320 免费试听
英语 【语文】8小时搞定高考英语高频词汇 ¥288 免费试听
高考二
轮复习
【语文】高考语文【10天】巅峰突破 ¥792 免费试听
【数学】高考数学【10天】巅峰突破(理) ¥792 免费试听
【数学】高考数学【10天】巅峰突破(文) ¥792 免费试听
【英语】高考英语【10天】巅峰突破 ¥792 免费试听
【物理】高考物理【10天】巅峰突破 ¥792 免费试听
【化学】高考化学【10天】巅峰突破 ¥792 免费试听
【生物】高考生物【10天】巅峰突破 ¥792 免费试听
【政治】高考政治【10天】巅峰突破 ¥792 免费试听
【历史】高考历史【10天】巅峰突破 ¥792 免费试听
【地理】高考地理【10天】巅峰突破 ¥792 免费试听
高三
暑假班
【语文】高考语文暑假班 ¥420 免费试听
【数学】高考数学理暑假班 ¥420 免费试听
【数学】高考数学文暑假班 ¥420 免费试听
【英语】高考英语暑假班 ¥420 免费试听
【物理】高考物理暑假班 ¥420 免费试听
【化学】高考化学暑假班 ¥420 免费试听
【化学】高考生物暑假班 ¥420 免费试听
【历史】高考历史暑假班 ¥420 免费试听
【地理】高考地理暑假班 ¥420 免费试听
【政治】高考政治暑假班 ¥420 免费试听
高二
暑假班
高二语文 高二数学(理) 高二数学(文) 高二英语 高二物理 高二化学 高二生物 高二历史 高二政治 高二地理
高一
暑假班
高一语文 高一数学 高一英语 高一物理 高一化学 高一生物 高一历史 高一地理 高一政治
一对一
9折大促
暑假全日制班 专项答疑 临考辅导 短板提高 强化补习 短期集训

课程试听换一换

  • 2018高考【语文】新东方名师点睛班(北...

    ¥399

  • 2018高考【英语】新东方名师点睛班(北...

    ¥399

  • 2018高考【物理】新东方名师点睛班(北...

    ¥399

  • 2018高考【英语】新东方名师点睛班(全...

    ¥399

  • 2018高考【语文】新东方名师点睛班(全...

    ¥399

  • 高二英语暑假班【一期一轮下】

    ¥411.6

  • 高二语文暑假班【一期一轮下】

    ¥411.6

  • 高二数学理暑假班【一期一轮下】

    ¥411.6

  • 2018高考【物理】新东方名师点睛班(全...

    ¥399

  • 高二英语暑假班【二期一轮下】

    ¥411.6

  • 高二物理暑假班【一期一轮下】

    ¥411.6

  • 高考英语暑假班【一期一轮下】

    ¥411.6

  • 高二化学暑假班【一期一轮下】

    ¥411.6

  • 2018高考【英语】模拟解析+考前密训直播班

    ¥320

  • 高二生物暑假班【一期一轮下】

    ¥411.6

相关推荐

交流 • 下载

精品课限量免费领

今日特价课

  • 暑假课程预约
  • 英语复习
  • 英语
  • 自主招生
  • 高中英语词汇测试
  • 双一流大学名单
  • 估分选大学
  • 新东方在线高考地方站正式上线

热点资讯更多>>

实用 • 工具

高考课程排行榜本周本月

高考公开课更多>>

高考英语课程精彩回顾 w 1时12分15秒
1 高考英语课程精彩回顾
孙海亮解析2017新课标全国卷2高考历史答案 w 49分38秒
2 孙海亮解析2017新课标全国卷2高考历史答案
王雪解析2017新课标全国卷1高考政治答案 w 43分27秒
3 王雪解析2017新课标全国卷1高考政治答案
徐芳颖解析2017新课标全国卷1高考历史答案 w 43分44秒
4 徐芳颖解析2017新课标全国卷1高考历史答案
周欣解析2017新课标全国卷2高考地理答案 w 40分16秒
5 周欣解析2017新课标全国卷2高考地理答案

新东方在线高考微博更多>>

推荐阅读