历年高考完型填空汇编:95年

2009-03-04 00:00:00来源:新东方

阅读下面短文,掌握其大意。然后从41─60各题所给的四个选项中,选出一个最佳答案。


Washoe is a young chimpanzee(黑猩猩). She is no 41 chimpanzee, though. Scientists are doing a research 42 her. They want to see how civilized(驯化)she can 43. Already she does many things a human being can do.


For example, she has been learning how to exchange 44 with people. The scientists are teaching her 45 language. When she wants to be picked 46, Washoe points up with one finger. She rubs her teeth with her finger 47 she wants to brush her teeth. This is done after every meal.


Washoe has also been 48 to think out and find answers to problems. Once she was put in a 49 with food hanging from the ceiling. It was too high to 50 . After she considered the 51, she got a tall box to stand 52. The food was still too high to be reached.Washoe found a 53 pole. Then she climbed onto the 54, grasped the pole, and 55 down the food with the pole.


Washoe 56 like a human, too. The scientists keep her in a fully furnished(家具齐全的)house. After a hard 57 in the laboratory, she goes home, 58 she plays with her toys. She 59 enjoys watching television before going to bed.


Scientists hope to 60 more about people by studying our closest,relative(亲属)—chimpanzee.


41.A.foolish   B.ordinary   C.special   D.simple


42.A.for     B.by      C.to      D.on


43.A.experience  B.change    C.develop   D.become


44.A.actions   B.views     C.messages   D.feelings


45.A.sign     B.human     C.spoken    D.foreign


46.A.out     B.at      C.on      D.up


47.A.when     B.until     C.since    D.while


48.A.raised    B.trained    C.ordered   D.led


49.A.cave     B.zoo      C.room     D.museum


50.A.pull     B.see      C.eat     D.reach


51.A.problem   B.position   C.food     D.ceiling


52.A.by      B.on      C.up      D.with


53.A.straight   B.strong    C.long     D.big


54.A.wall     B.box      C.ceiling   D.pole


55.A.knocked   B.picked    C.took     D.shook


56.A.lives    B.acts     C.thinks    D.plays


57.A.task     B.lesson    C.day     D.time


58.A.Here     B.There     C.So      D.Then


59.A.quite    B.already    C.even     D.still


60.A.observe   B.discover   C.gain     D.learn


答案:


41.B  42.D  43.D  44.C  45.A


46.D  47.A  48.B  49.C  50.D  51.A  52.B  53.C  54.B


55.A  56.A  57.C  58.B  59.C  60.D


本文选自新东方乔蕾老师的博客:http://addisonqiao.blog.sohu.com/


本文关键字:

为你特别匹配的高中超值课程,快速提分先人一步!
  • 高考

    专项拔高,解题有技巧

    亮点:超值课程,仅需9块9。

    点击查看
  • 高考

    2020高考全程班

    长线备考拼高分 联报立享优惠

    适合人群:高三学生

    点击查看
  • 高考课程

    2019年高中秋季课程课程

    亮点:全面总结高考知识。

    立即报名
  • 2019招生简章

    2019高考招生简章及招生计划

    章程包括高校全称、校址、办学类型、招生计划等内容。

    适合人群:高三年级学生

    立即查看
  • 历年高考试题及答案

    历年高考试题及答案

    2009-2018年各省市高考真题免费下载

    祝考生们考得好成绩。

    点击下载
更多>>
更多内容
更多>>
距结束 : 00 00 00 00

专项拔高,解题有技巧

超值课程,仅需9块9

更多>>
更多专题课>>
更多>>
更多课程>>